Prezentare - Poarta Bucurestilor

P roiectul rezidential "Poarta Bucurestilor" a fost FINALIZAT in 2017 si este situat in Targoviste, Calea Bucurestilor nr. 3A, in spatele Tribunalului Dambovita, in imediata apropiere a portii istorice prin care se facea intrarea in vechea Cetate de Scaun a Targovistei, Poarta Bucurestilor.

Situat intr-o zona linistita, izolata de zgomotul si agitatia urbana, dar cu acces imediat la toate facilitatile orasului (centre comerciale, scoli, gradinite, clinici medicale, banci, mijloace de transport in comun), proiectul ofera spre vanzare 24 de apartamente noi si moderne de 2 camere, cu terase acoperite generoase si preturi incepand de la 26.400 EURO + 5% TVA pentru o garsoniera si incepand de la 33.000 EUR +5% TVA pentru un apartament de 2 camere .

Imobilul, construit pe o parcela de 1.000 mp, este amplasat intr-o curte cocheta, cu zone de verdeata si este imprejmuit cu gard, oferind astfel rezidentilor sai intimitate, confort si siguranta.

De asemenea, copiii tai se vor bucura de locul de joaca la care ne-am gandit pentru ei.
9 august 2016

Salut lume!

Bun venit pe WordPress. Acesta este primul tău articol. Editează-l sau șterge-l, apoi începe scrisul!
15 septembrie 2014

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
4 iulie 2014

Gallery Post

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it […]
4 iulie 2014

1914 translation by H. Rackham

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it […]